OTOK CRES

Rabac – Valun – Cres – Rabac

Od 01.04. do 15.06. i od 20.09. do 31.10.

Polazak iz Rapca u 09:30 uz piće dobrodošlice i harmoniku. Vožnja do Valuna traje 1:35h. Pauza u Valunu traje sat i pol (slobodno vrijeme za kavu, šetnju, plažu, posjet crkvi…). Nakon toga slijedi ručak na brodu tijekom vožnje do grada Cresa. Za ručak gost bira između mesnog, ribljeg ili vegetarijanskog menija. Hrana se priprema na roštilju na ugljen. U gradu Cresu gosti imaju slobodno vrijeme u trajanju od 1:45h. Mogućnost rezerviranja vodiča za grupe, po prethodnoj najavi. Povratak u Rabac u 17:00h uz živu glazbu, pjesmu i harmoniku.Rabac – Cres – plaža – Rabac

16.06. – 19.09.

Polazak iz Rapca u 9:30.  Dolazak u grad Cres oko 11:05. Slijedi slobodno vrijeme za razgledavanje grada. Nakon toga, vraćamo se na brod; slijedi ručak, te nastavak putovanja prema Robinzonskoj plaži. Za ručak gost ima izbor između ribljeg, mesnog i vegetarijanskog menija koji se pripremaju na roštilju na ugljen. Na prekrasnoj Robinzonskoj plaži imamo dva sata vremena za kupanje. Uz živu glazbu i pjesmu, brod se vraća u Rabac oko 17:00.


 


Rabac2

Nalazimo se u Rapcu, "biseru Kvarnera". Rabac je maleno, idilično ribarsko mjesto na istočnoj obali Istre. Očarati će Vas kristalno čistim morem i mirisom borovih šuma. Uživajte u odmoru, upotpunite svoje ljetovanje jedinstvenim izletima brodom Klinica i otkrijte sve čari prekrasne jadranske obale.